maanantai 24. maaliskuuta 2014

Valmiina lähtöön!

En ole kovapoika bloggaamaan, mutta aion sitä nyt tämän reissun aikana harjoitella. Saattaa olla, että IT-alan harjoittelusta ei kovin revittelevää tekstiä irtoa, mutta aion laittaa sekaan myös viihteellistä ja kulttuurillista puolta, enjoy of it!:)

Vaikka matkasta on ollut puhetta jo pitkään, tuli lopullinen lähtöpäivämäärä, kohde ja työpaikka todella nopealla aikataululla vastaan. Alunperin piti lähteä Saksaan, mutta sieltä ei sitten lopulta saatu vastausta. Matkakohteeni on siis n. 350 tuhannen asukkaan kaupunki Bilbao Pohjois-Espanjassa. Espanjaa en ole opiskellut ennakkoon, vaikka se on ollut tavoitteena joskus handlata. Englantiakaan en ole henkeni pitimiksi ennen puhunut, joten nyt pikainen kertaus ja lausumisen opettelu tulee todellakin tarpeeseen. Bilbao sijaitsee Baskinmaalla, joten siellä puhutaan Baskia, ihan niinkun savoa Iisalmessa.


Kuten tavallista, tungin viimeiset päivät Suomessa täyteen tekemistä, muutenkin kuin pakkaamiseen liittyen. Stressikerroin vaihteli 20-150% välillä. Varsinaista matkakuumetta ja jännitystä ei kuitenkaan ollut havaittavissa muualla kuin perheessä, sukulaisissa ja ystävissä. Voisinkin väittää lähteneeni matkaan varsin tyynenä ja rauhallisena, vaikka useat uutislähteet muuta väittävät.

Torstaina käytiin katsomassa Olavi Uusivirtaa Kuopiossa, uusi albumi Ikuiset lapset on kuuntelemisen arvoinen kaikille teille. (Henry's Pub oli täynnä kirkuvia tyttöjä, joten oli pakko huutaa mukana)

Perjantaina oli luvassa pakkausta ja stressausta pakkauksesta, sekä keilausta. Lauantaina matkattiin Helsinkiin, juhlimme hiukan frendini Even syntymäpäiviä, jotka sattuivat juuri lähtöpäivän aattoon. Meitsie meni kuitenkin ihmisten aikaan nukkumaan, jotta seuraava päivä ei olisi tuskainen....

- Jusa -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti